Vrata – brány – ploty - pohony pro vrata a brány

Specializovaná prodejna pletiv a plotů

Prodáváme kompletní sortiment pletiv a plotů v široké nabídce zboží pro výstavbu tradičních drátěných plotů, průmyslových plotů ze svařených panelů, svařované bezpečnostní pletiva až po celkovou nabídku chovatelskýcha lesnických pletiv. Provádíme odbornou montáž a realizaci oplocení na klíč včetně stavebních úprav.

 

 

Samonosné posuvné brány

Posuvné brány samonosné - v součastnosti se jedná o nejvíce použivané brány, stavebně nezasahují do průjezdu. Jejich cena, jednoduchá stavební připravenost  a minimální udržba z nich dělá jedničku na trhu. Tyto brány se dají sladit jak s kovanými ploty, tak i dřevěnými, plastovými a pod. Doporučujeme je použít tam, kde chcete parkovat hned za bránou.

Jedinou nevýhodou samonosných bran je jejich prostor potřebný pro otevření - musí být cca o 1/3 delší než je jejich čistá průjezdní šířka.

Samonosná brána

Rozměry samonosných bran dle obrázku : A - max 10 metrů, C - cca 1/3 délky A, boční délka L musí být stejná jako celková délka brány.

Námi nabízené posuvné brány  vyrobíme přesně na míru dle požadavků a to ve velmi široké nabídce provedení a vyplní a ve stejném provedení jako ploty a vchodové branky. Nejedná se o  překupované produkty z jiných zemí !!!

Veškeré samonosné brány lze osadit  automatickými pohony NICE, které můžete  ovládat dálkovými ovladači, klíčovými spínači, kódovou klávesnicí a nebo třeba i  mobilním telefonem a dalším vybavením od těchto světových výrobců pohonů.  Samozřejmostí je i naprogramování automatického otevření a zavření v zadaný čas. V případě použití automatického pohonu nelze v žádném případě bránu ručně otevřít - odpadá tak použití různých zámků a pod. Při výpadku el.proudu lze bránu přepnout do manuálního ručního otevření a pak s ní lehce otevírat a zavírat ručně. 

 

JSamonosná brána s pohonem Nice Robus 400ako povrchovou úpravu bran doporučujeme žárový zinek, zajistíte si záruku na vzhled brány a bezproblémový chod na dlouhé roky dopředu. Dále provádíme kvalitní nástřiky základními a krycími barvami, kovářskými barvami a komaxit.

Výplně a motivy bran řešíme individuálně - dřevěné latě, plastové plotovky, ocel, hliník, pletivo, kované provedení a tahokov.

 

 Samonosná bránaSamonosné brány jezdící do kopce - za použití bezpečnostní bzdy lze tyto brány použít kdekoliv, kde je vyžadováno aby brána jezdila do kopce. Podmínkou je určitá maximální váha a převýšení brány. V případě že potřebujete použít tuto bránu, napište  nebo  zavolejte pro případnou konzultaci a návrh.

 

 

 

 Samonosná brána s pohonem Nice Robus 400Samonosná bránaSamonosná brána

 posuvná bránaposuvná brána

 

 

 

 

 

Kontakt

PK Mont Moravia s.r.o.
Lidická 66
Šumperk,787 01
IČ: 03710220
DIČ: CZ03710220

E-mail:  info@vrata-brany.eu

Obchodní oddělení

Eliška Plischková
Fakturantka, vedoucí prodejny, cenové nabídky
Tel.:733 299 488

Vedení společnosti

Pavel Karger
Jednatel, technická podpora pro automatické pohony, odborné poradenství pro výrobu bran a plotů 
Tel.:605 944 265

Provozní doba:

Pondělí  - pátek
8:00  -  16:00

V případě dotazu nebo zájmu o naše služby využijte následující poptávkový formulář.

Pro vytvoření cenové nabídky prosím použijte tento odkaz:

https://www.vrata-brany.eu/7752/poptavka/

 

Jméno 
Telefon/ e-mail
Místo realizace
Dotaz
Kde nás najdete

Provozováno CMS / E-shop (c)2020 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies