Vrata – brány – ploty - pohony pro vrata a brány

Specializovaná prodejna pletiv a plotů

Prodáváme kompletní sortiment pletiv a plotů v široké nabídce zboží pro výstavbu tradičních drátěných plotů, průmyslových plotů ze svařených panelů, svařované bezpečnostní pletiva až po celkovou nabídku chovatelskýcha lesnických pletiv. Provádíme odbornou montáž a realizaci oplocení na klíč včetně stavebních úprav.

 

 

Průmyslové brány

 Průmyslové samonosné a křídlové brány do průmyslového objektu lze v dnešní době přesně uzpůsobit požadavkům a to jak s ohledem na bezpečnost, tak i automatizaci s propojením na různé systémy. Zárukou absolutní spokojenosti pro Vás je vysoce profesionální konstrukční řešení průmyslových bran společně s automatickými pohony té nejvyšší kvality a velmi důsledná zámečnická práce, zakončená povrchovou úpravou .


Ovládání velkých průmyslových posuvných a křídlových bran je kvůli rozměrům a hmotnosti nejčastěji řešeno pohonem, pro jehož volbu jsou nejdůležitějšími kritérii: váha, rozměr, typ brány a především frekvence otevírání. Naše firma nabízí pohony a další příslušenství, které dokáží uspokojit nejnáročnější požadavky.

  • klíčové spínače
  • dálková ovládání( v případě ztráty dálkového ovladače není potřeba zásah technika u Vás! Pošleme Vám nový ovladač, který automaticky vymaže ztracený ovladač z paměti pohonu a vy se nebudete muset obávat zneužití ovladače. Tuto možnost nabízíme i pro použití sekčních garážových vrat!)
  • kódové klávesnice
  • GSM moduly pro otevírání a zavírání veškeré automatizační techniky
  • GSM a bluetooth řídící jednotky pro kontrolu vaší techniky na dálku( neustálá kontrola nad Vaší automatizační technikou 24 hodin denně, a tím i rychlé diagnostikování a odstranění problémů)
  • napojení techniky na zabezpečovací a přístupové systémy
  • bezpečnostní fotobuňky a odporové lišty pro absolutní bezpečnost
  • nouzové odblokování v případě přerušení el. proudu
  • možnost připojení záložního el. zdroje 

Ukázky námi vyrobených a dodaných samonosných a křídlových průmyslových bran: 


Samonosná průmyslová brána v Přerově. Samonosná brána má čistý průjezd 10 metrů a výšku 2,3 metrů. Na bráně a brance je na vrchní  stěně osazen ostnatý drát a tím je celková výška skoro 3 metry. Rám brány je tvořen jeklem 100*80, výplň je z jeklu 30*30. Celková váha brány je 890 kg a je automatizována pohonem RUN 2500 (pro brány do 2500kg).

Samonosná průmyslová bránaSamonosná průmyslová bránaSamonosná průmyslová brána


Oplocení a křídlové brány - areál RWE Šumperk. Dne 31.1. 2013 jsme dokončili akci oplocení a vjezdové křídlové brány do areálu RWE šumperk. Jednalo se o dvě vchodové branky otevírané dálkově přes telefonní ústřednu a vjezdovou dvoukřídlou bránu. Jelikož frekvence otevření brány je cca 100 - 150 krát za den, jsou na bráně usazeny hydraulické pohony Hindi 880, které zaručí bezproblémový chod těchto bran.Dálkově jsou brány ovládány pomocí GSM modulu. Povrchová úprava žárový zinek a komaxit.

 


Samonosné hliníkové brány Kika Ostrava. Jedná se o dvě samonosné hliníkové brány, každá má čistý průjezd 5 metrů, celkový průjezd je tedy 10 metrů. Výška bran je 2,5 metrů. Brány jsou osazeny pohony Robus 600 a zapojeny jako Master Slave ( jeden pohon ovládá druhý a brány se tak pohybují souběžně). Pohony jsou připojeny na EPS a v případě vyhlášení poplachu v areálu se sami otevřou. Celá konstrukce bran je z hliníkového profilu 100*80  a jedná se o svařované rámy.Váha jedné brány je pouze  200 kg!

 

Hliníková samonosná brána

 


Průmyslová brána a plot v Praze. Brána s brankou řeší jednoduchý vstup a příjezd k menšímu sídlu firmy. Brána, branka a plot je tvořen jednoduchým rámem z jeklu 60*40, jako výplň je použit jekl 30*15, sloupy jekl 100*100. Vše žárově zinkováno. Pohon brány Robus 400.

Průmyslová brána a plot PrahaPrůmyslová brána a plot PrahaPrůmyslová brána a plot Praha

Kontakt

PK Mont Moravia s.r.o.
Lidická 66
Šumperk,787 01
IČ: 03710220
DIČ: CZ03710220

E-mail:  info@vrata-brany.eu

Obchodní oddělení

Eliška Plischková
Fakturantka, vedoucí prodejny, cenové nabídky
Tel.:733 299 488

Vedení společnosti

Pavel Karger
Jednatel, technická podpora pro automatické pohony, odborné poradenství pro výrobu bran a plotů 
Tel.:605 944 265

Provozní doba:

Pondělí  - pátek
8:00  -  16:00

V případě dotazu nebo zájmu o naše služby využijte následující poptávkový formulář.

Pro vytvoření cenové nabídky prosím použijte tento odkaz:

https://www.vrata-brany.eu/7752/poptavka/

 

Jméno 
Telefon/ e-mail
Místo realizace
Dotaz
Kde nás najdete

Provozováno CMS / E-shop (c)2020 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies