Vrata – brány – ploty - pohony pro vrata a brány

Specializovaná prodejna pletiv a plotů

Prodáváme kompletní sortiment pletiv a plotů v široké nabídce zboží pro výstavbu tradičních drátěných plotů, průmyslových plotů ze svařených panelů, svařované bezpečnostní pletiva až po celkovou nabídku chovatelskýcha lesnických pletiv. Provádíme odbornou montáž a realizaci oplocení na klíč včetně stavebních úprav.

 

 

Automatické pohony posuvných a křídlových bran, garážových a průmyslových vrat

Automatické otevírání vrat a bran pro vaše pohodlí a bezpečnost 

Pohony  vrat a bran od světového výrobce Nice , to je v součastnosti naše nabídka, a to od pohonů křídlových a posuvných bran, garážových vrat , okenic, závor a automatických dveří, až po kompletní parkovací systémy, systémy kontrolovaného průchodu a kompletní příslušenství k automatickým pohonným systémům. Veškeré produkty nejenom prodáváme, ale i zajištujeme montáže a servis po celé české republice. Největší důraz klademe na bezpečnost a  na ochranu provozu automatických dveřních a vratových systémů.

Při montáži a prodeji pohonů využíváme více jak desetilleté zkušenosti, proto nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám pomůžeme při výběru vhodného pohonu. Neustále se účastníme nových školení a předváděcích akcích splečnosti Nice, proto Vám můžeme nabídnout to nejlepší ze světa automatických pohonů. Pohony pro vrata a brány u nás můžete zakoupit za velmi příznivé ceny, na vybrané produkty Vám poskytneme záruku až na 5 let.

Nejžádanější a nejprodávanější pohony bran a vrat:

  • Pohon posuvné brány Nice Road 400- elektromechanický pohon pro posuvné brány s max. hmotností do 400 kg a rychlostí posuvu 18 metrů za minutu! Road 400 - kompaktní, bezpečný, praktický, ideální pro privátní použití.
  • Pohon posuvné brány Robus 400, 600 a 1000- pohon pro privátní posuvné brány s maximalní váhou do 400 kg, 600 kg a 1000 kg.Vybaven BlueBUS technologií, umožňující ovládat a napájet až sedm párů fotočlánků řady Moonbus používajících pouze dva dráty.
  • Pohon křídlových bran Wingo - nejprodávanější Lineární elektromechanický pohon Wingo pro křídlové brány s délkou samostatného křídla do 1,8 metrů (do 3 metrů s elektrozámkem).
  • Pohon křídlové brány Toona - Pohony Toona jsou třetí generací pohonů pro křídlové brány . Řada TO4000 je určena pro brány do 3 m délky křídla, řada TO5000 je do 5 m délky křídla a nová řada TO7000 je pro brány o délce jednoho křídla až 7 m. Pohony jsou v principu ve dvou verzích – 230 V a 24 Vdc..
  • Pohon křídlové brány X Metro -  je nový typ elektromechanického samosvorného pohonu. Jde o podzemní, velice kompaktní 24Vdc pohon napájený z řídící jednotky. 
  • Pohon sekčních vrat Spin 11 kce  a 23 kce - pro sekční vrata do 8,8 m2  a 10, 4 m2 s řemenem. Dodáván s 3 m dráhou. 

 

 

Kontakt

PK Mont Moravia s.r.o.
Lidická 66
Šumperk,787 01
IČ: 03710220
DIČ: CZ03710220

E-mail:  info@vrata-brany.eu

Obchodní oddělení

Eliška Plischková
Fakturantka, vedoucí prodejny, cenové nabídky
Tel.:733 299 488

Vedení společnosti

Pavel Karger
Jednatel, technická podpora pro automatické pohony, odborné poradenství pro výrobu bran a plotů 
Tel.:605 944 265

Provozní doba:

Pondělí  - pátek
8:00  -  16:00

V případě dotazu nebo zájmu o naše služby využijte následující poptávkový formulář.

Pro vytvoření cenové nabídky prosím použijte tento odkaz:

https://www.vrata-brany.eu/7752/poptavka/

 

Jméno 
Telefon/ e-mail
Místo realizace
Dotaz
Kde nás najdete

Provozováno CMS / E-shop (c)2020 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies