Vrata – brány – ploty - pohony pro vrata a brány

Specializovaná prodejna pletiv a plotů

Prodáváme kompletní sortiment pletiv a plotů v široké nabídce zboží pro výstavbu tradičních drátěných plotů, průmyslových plotů ze svařených panelů, svařované bezpečnostní pletiva až po celkovou nabídku chovatelskýcha lesnických pletiv. Provádíme odbornou montáž a realizaci oplocení na klíč včetně stavebních úprav.

 

 

Brány posuvné a křídlové a vchodové branky

Brány podle pohybu křídla rozlišujeme na

Brány a branky ve spojení s plotem dodávají elegantní vzhled Vašemu domu, proto už od prvního návrhu Vám pomůžeme naše výrobky designově zasadit k vašemu domu včetně vhodného plotu.

Veškeré brány a branky vyrábíme dle potřeb, provedení a rozměrů zákazníků a to jak pro soukromý sektor, tak i  pro průmyslové objekty. Jako výplň pro naše brány může být použito dřevo, plasty, umělecké kování nebo pletivo.

Při návrhu brány a branky Vám poradíme s vhodnou povrchovou úpravou. Zajistíme Vám vhodný lak, opískování, zinkování nebo komaxitování.


Všechny námi vyrobené a dodané posuvné a křídlové brány lze osadit automatickými pohony vrat a bran zn. Nice, které lze ovládat dálkovými ovladači (lze použít jeden společný ovladač pro vrata a bránu), klíčovými spínači, kódovou klávesnicí a nebo třeba i  mobilním telefonem. Samozřejmostí je i naprogramování automatického otevření a zavření ve Vámi zadaný čas.

 

 

 


Výhody našich bran a branek:

  • Veškeré brány vyrábíme na míru
  • Široká nabídka provedení a výplní
  • K branám dodáme a namontujeme automatické pohony
  • Komletnost dodávky vrata-brána-plot
  • Jsme výrobci, ne obchodníci se zbožím,  tím Vám můžeme zaručit tu největší kvalitu, rychlost dodání a přizpůsobení přesně dle vašich požadavků

Posuvné brány samonosné - v součastnosti nejvíce použivané brány. Největší předností je minimální údržba těchto bran, lze parkovat ihned za bránou a levnější a jednodušší stavební příprava. Za použití brzdy lze brány použít i na šikmé povrchy, kde je vyžadováno aby brána jezdila do kopce. Jedinou nevýhodou těchto samonosných bran je to, že pro otevření potřebují cca o 1/3 více místa , než je samotná průjezdní délka této brány.

 

 

Posuvné brány jezdící po kolejnici - použivají se většinou tam, kde není dostatek místa pro samonosnou bránu. Boční prostor pro otevřeni této posuvné brány musí být stejně veliký jako průjezd brány. Kolejnice bran se musí zejména v zimě udržovat od nečistot, aby byl zaručen bezproblémový chod.

 

 

 Dvoukřídlé a jednokřídlé brány- užívají se zejména v místech, kde nelze umístit posuvné brány. Chod těchto bran je velmi tichý a bezproblémový, ale  vyžadují více prostoru za bránou. Brány se osazují šroubovitými panty, které vám zajistí v případě pohybu sloupků jednoduše bránu doladit.

    Vizuální pohled  plotu a samonosné brány

  Branka - její design přizpůsobíme typu oplocení i požadovaného stupně zabezpečení vchodu. 

Kontakt

PK Mont Moravia s.r.o.
Lidická 66
Šumperk,787 01
IČ: 03710220
DIČ: CZ03710220

E-mail:  info@vrata-brany.eu

Obchodní oddělení

Eliška Plischková
Fakturantka, vedoucí prodejny, cenové nabídky
Tel.:733 299 488

Vedení společnosti

Pavel Karger
Jednatel, technická podpora pro automatické pohony, odborné poradenství pro výrobu bran a plotů 
Tel.:605 944 265

Provozní doba:

Pondělí  - pátek
8:00  -  16:00

V případě dotazu nebo zájmu o naše služby využijte následující poptávkový formulář.

Pro vytvoření cenové nabídky prosím použijte tento odkaz:

https://www.vrata-brany.eu/7752/poptavka/

 

Jméno 
Telefon/ e-mail
Místo realizace
Dotaz
Kde nás najdete

Provozováno CMS / E-shop (c)2020 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies